- Αρχική σελίδα
- Επιχείρηση
& Περιοχή

- Αεροπορικά
- Ναυτιλιακά
& Ξενοδοχεία

- Συνέδρια
& Παραθερισμοί

- Εκδρομές
- Εξειδικευμένες
τουριστικές
υπηρεσίες

- Κρατήσεις
- Τιμοκατάλογος
τουρ. λεωφορείων

- Προσφορές

DASKALOPOULOS YIANNIS - TOUR WORLD
Προσφορές : Εκδρομές

Δείτε παρακάτω προσφορές για διάφορους προορισμούς εκδρομών στο εξωτερικό:

1. ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
Διάρκεια 7 ημέρες - Αναχώρηση: Κάθε Δευτέρα
1η ημέρα: ΕΝ ΠΛΩ
Αναχώρηση από το γραφείο μας. Άφιξη το απόγευμα, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για Μπάρι. Διανυκτέρευση εν πλω.
2η ημέρα: ΜΠΑΡΙ - ΡΙΜΙΝΙ - ΜΠΟΛΩΝΙΑ
Άφιξη το πρωί στο Μπάρι. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Ρίμινι, άφιξη το απόγευμα στη Μπολώνια. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της περιοχής, δείπνο, διανυκτέρευση.
3η ημέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ
Πρωινό. Ξεκινάμε για τη Βενετία. Θα θαυμάσουμε την πλατεία του Αγ. Μάρκου και την περίφημη ομώνυμη εκκλησία, το παλάτι των Δόγηδων, το καμπαναριό, τον πύργο - ρολόι των Μαυριτανών και τη γέφυρα Ριάλτο. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε κάποιο εργαστήρι κατασκευής Μουράνο και να γνωρίσετε καλύτερα την πόλη. Επιστροφή το βράδι στη Μπολώνια. Δείπνο, διανυκτέρευση.
4η ημέρα: ΜΠΟΛΩΝΙΑ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΡΩΜΗ
Πρωινό. Αναχώρηση νωρίς το πρωί για τη Φλωρεντία. Εκπληκτικά μνημεία και έργα τέχνης κοσμούν την πόλη. Στο σύντομο πέρασμα μας θα δούμε τον καθεδρικό ναό, το Βαπτιστήριο, το καμπαναριό του Τζιότο, την πιάτσα Σινιορίας, το Παλάτσο Βέκκιο και το Πόντε Βέκκιο. Χρόνος ελεύθερος στην αγορά της πόλης. Το απόγευμα αναχώρηση για Ρώμη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική νυχτερινή περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης. Δείπνο, διανυκτέρευση.
5η ημέρα: ΡΩΜΗ (περιήγηση πόλης, Βατικανό)
Πρωινό. Η μέρα είναι αφιερωμένη στην «αιώνια πόλη». Θα δούμε το Αυρηλιανό τείχος, τη Βία Βένετο, την πλατεία του Τρίτωνα, την πιάτσα Βενέτσια, το λόφο του Καπιτωλίου, το τεράστιο Κολοσσαίο, το Μέγα Ιππόδρομο, τον Τίβερη ποταμό, το Μαμερτίνουμ (φυλακή των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου) και φυσικά τον πανέμορφο ναό του Αγίου Πέτρου. Το απόγευμα ελεύθεροι για περίπατο στην όμορφη πόλη. Το βράδι, απολαύστε τον καφέ σας σε μια από τις πανέμορφες πλατείες της πόλης. Δείπνο, διανυκτέρευση.
6η ημέρα: ΡΩΜΗ - ΝΑΠΟΛΗ - ΠΟΜΠΗΙΑ - ΜΠΑΡΙ - ΕΝ ΠΛΩ
Πρωινό. Ξεκινάμε με πούλμαν για την Πομπηία αφού περάσουμε από την πανέμορφη Νάπολη. Η Πομπηία καταστράφηκε το 79 μ.χ. από τις στάχτες του Βεζούβιου. Θα δούμε τον αρχαίο ναό του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος. Το Φόρουμ, την πύλη του Νέρωνα, το Ιποδάμειο πολεοδομικό σύστημα, το υδροδοτικό σύστημα, τις κατοικίες των αρχόντων με τις υπέροχες τοιχογραφίες, τα λουτρά. Γοητευμένοι συνεχίζουμε για Μπάρι. Άφιξη το απόγευμα, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους. Διανυκτέρευση στο πλοίο.
7η ημέρα: ΕΝ ΠΛΩ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Άφιξη το πρωί και αναχώρηση με το πούλμαν για την πόλη μας.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Ακτοπλοικά εισιτήρια σε καμπίνες ΑΒ 4 με τα Superfast Ferries - Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία - Ημιδιατροφή (4 πρωινά, 4 δείπνα) - Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα - Ξεναγήσεις - Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα - Έμπειρο αρχηγό - Ομαδική ασφάλιση αστικής ευθύνης - Πληροφοριακά έντυπα ταξιδιού

Τιμή: € 479,00   

2. ΡΩΜΗ
Διάρκεια 4 ημέρες - Αναχώρηση: Κάθε Σάββατο
Διάρκεια 5 ημέρες - Αναχώρηση: Κάθε Τρίτη
1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΡΩΜΗ
Συγκεντρωση στο αεροδρόμιο, χρόνος ελεύθερος στα duty free και πτήση για την Αιώνια πόλη, τη Ρώμη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Μετά ελεύθεροι για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη περπατώντας στους κλασσικούς και φημισμένους δρόμους της Ρώμης. Διανυκτέρευση.
2
η ημέρα: ΡΩΜΗ (περιήγηση)
Πρωινό. Στη σημερινή μας μέρα θα περιηγηθούμε στα αξιοθέατα της «αιώνιας πόλης». Θα δούμε τη Βίλλα Μπορκέζε, το Αυρηλιανό τείχος, τι Βία Βένετο, την πλατεία του Τρίτωνα, την πιάτσα Βενέτσια με το ομώνυμο ιστορικό παλάτσο, το λόφο του Καπιτωλίου με τη σκάλα των Διοσκούρων, τις αυτοκρατορικές αγορές, το Μαρμέντιουμ (φυλακή των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου), το Κολοσσαίο, το Μέγα Ιππόδρομο, το νησί Τεβερίνα, το καστέλλο του Αγίου Αγγέλου και φυσικά τον τεράστιο και πανέμορφο ναό του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Το βραδι ελεύθεροι στην «κοσμοπολίτικη» Ρώμη για καφέ. Διανυκτέρευση.
3
η ημέρα: ΡΩΜΗ (προαιρετική εκδρομή στη Φλωρεντία)
Πρωινό. Το πρωί θα ξεκινήσουμε για τη Φλωρεντία που δίκαια θεωρείται το «λίκνο της Αναγέννησης». Θα θαυμάσουμε τον πανέμορφο καθεδρικό ναό με τον τρούλο του Μπρουνελέσκι και το καμπαναριό του Τζιότο, το Βαπτιστήριο, την πιάτσα Ρεπούμπλικα (Ρωμαικό φόρουμ), την πιάτσα Σινιορίας με το παλάτσιο Βέκκιο (σημερινό Δημαρχείο), το τεράστιο παλάτσο Πίτι, το πιατσάλε Μικελάντζελο. Θα περιπλανηθούμε στην όμορφη πόλη. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Για το βράδι σας προτείνουμε την πιάτσα Ναβόνα. Διανυκτέρευση.
4
η ημέρα: ΡΩΜΗ (προαιρετική εκδρομή ΝΑΠΟΛΗ - ΠΟΜΠΗΙΑ)
Πρωινό και αναχώρηση για την μπέλλα Νάπολη. Θα διέλθουμε τη γραφική παραλία Σάντα Λουτσία, το Βασιλικό παλάτι, την πλατεία Γκαριμπάλντι και άλλα αξιοθέατα. Συνεχίζουμε για μια επίσκεψη στην Πομπηία και τα ιστορικά απολιθώματα της έκρηξης του Βεζούβιου. Επιστροφή αργά το απόγευμα στη Ρώμη, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.
5
η ημέρα: ΡΩΜΗ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινό. Χρόνος ελεύθερος στην αξιόλογη αγορά της Ρώμης. Μετάβαση στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Αεροπορικά εισιτήρια - Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* - Πρωινό - Μεταφορά σύμφωνα με το πρόγραμμα από πολυτελή πούλμαν - Ξεναγήσεις - Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα από έμπειρους ξεναγούς - Έμπειρο αρχηγό - Ομαδική ασφάλιση αστικής ευθύνης - Πληροφοριακά έντυπα ταξιδιού

Τιμή: € 429,00   

3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Διάρκεια 4 ημέρες - Αναχώρηση: Κάθε Πέμπτη Βράδι
1η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 21.00. Διέλευση από Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, σύνορα Κήπων και στη συνέχεια δια μέσω Μαλγάρων, Ραιδεστού, φτάνουμε νωρίς το πρωί στην Κωνσταντινούπολη.
2η ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Άφιξη νωρίς το πρωί, ξεκούραση και αναχώρηση για τις αγορές της Κωνσταντινούπολης. Θα επισκεφθούμε την κλειστή αγορά του Καπαλί Τσαμσί, Επίσης θα επισκεφθούμε τις αγορές Πέραν και Σισλί. Το βράδι προαιρετική μίνι κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
3η ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Πρωινό και αναχώρηση για την περιήγηση της πόλης. Επίσκεψη στην περίφημη εκκλησία της Αγίας Σοφίας, στο καταπληκτικό παλάτι του Τοπ Καπί με τους αμύθητης αξίας θυσαυρούς των Σουλτάνων, στο μπλέ τζαμί του Σουλτάνου Αχμέτ, στο Βυζαντινό Ιππόδρομο (Αι Μεϊντάν) με τον υπέροχο κίονα αβελίσκο. Εν συνεχεία θα περάσουμε από τη γέφυρα του Γαλατά, από όπου και θα αντικρύσουμε τον Πύργο του Λέανδρου (Κιοκούλεσι). Επιστροφή στο ξενοδοχείο - Ανάπαυση. Το βράδι, προαιρετική διασκέδαση με χορούς και τραγούδια της ανατολής.
4η ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρωινό και στη συνέχεια επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, το κέντρο της Ορθοδοξίας, και στην Παναγία των Βλαχερνών, όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος, το 626 μ.Χ. Επίσης επίσκεψη στο Μπαλουκλί, εκκλησία Ζωοδόχου Πηγής με το θαυματουργό Αγίασμα και τη στέρνα με τα παραδοσιακά ψάρια, όπου βρίσκονται και οι των Πατριαρχών. Στη συνέχεια αναχώρηση για Θεσσαλονίκη. Διέλευση μέσω Κήπων και μέσω Ξάνθης - Καβάλας, άφιξη το βράδι στη Θεσσαλονίκη.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία - Πρωινά σε μπουφέ - Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα από πολυτελή πούλμαν - Ξεναγήσεις - Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα - Έμπειρο αρχηγό - Ομαδική ασφάλιση αστικής ευθύνης - Πληροφοριακά έντυπα ταξιδιού

Τιμή: € 119,00   

4. ΒΙΕΝΝΗ
Διάρκεια 4-5 ημέρες - Αναχώρηση: Κάθε Παρασκευή
1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΙΕΝΝΗ
Συγκεντρωση στο αεροδρόμιο, χρόνος ελεύθερος στα duty free και πτήση για Βιέννη, την πόλη της τέχνης και της μουσικής. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ακολούθως προτείνουμε περίπατο στην κεντρική Κέρτερστάσσε με την όπερα και το σπίτι του Ρήγα Φεραίου. Διανυκτέρυση.
2η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ
Πρωινό. Στην ξενάγηση μας θα θαυμάσουμε την Όπερα, το κτίριο του κοινοβουλίου, το Δημαρχείο, το Πανεπιστήμιο, το Ανάκτορο του Χόφμπουργκ, την εκκλησία της Βάτιβκίρχε, το ναό Καρλκίρχτ και φυσικά τα ανάκτορα του Σενμπρουμ. Το απόγευμα σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Λούνα Πάρκ του Πράτερ και στη συνέχεια να πιείτε τον καφέ σας στον Πύργο του Δούναβη. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ (προαιρετική για Σάλτσμπουργκ)
Πρωινό και αναχώρηση για την επαρχία Σαλτσκαμεργκουτ με τις αμέτρητες και πανέμορφες λίμνες που αποτελούσαν τόπο παραθερισμού των Αυστριακών αυτοκρατόρων. Άφιξη στο πανέμορφο Σάλτσμπουργκ (κτισμένο στις όχθες του ποταμού Σάλτζαχ), πόλη γενέτειρα του Μότσαρτ και σπουδαίο καλλιτεχνικό κέντρο. Θα θαυμάσουμε το σπίτι του Μότσαρτ, τους κήπους και το ανάκτορο του Μίραμπελ, το Θέατρο των Μαριονέτων και τον Καθεδρικό Ναό. Γητευμένοι από το πλήθος των εντυπώσεων, επιστροφή το βράδι στη Βιέννη. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ
Πρωινό. Ακολούθως προαιρετική εκδρομή στα Βιεννέζικα δάση, όπου θα θαυμάσουμε το ιστορικό Μάγιερλιγκ και το κοσμοπολίτικο Μπάντεν. Ελεύθερο απόγευμα στην αγορά της πόλης ή δυνατότητα επίσκεψης στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Για το βράδι σας προτείνουμε να γλεντήσετε σε ταβέρνα του Γκρίντσιχ. Διανυκτέρευση.
5η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινό και χρόνος ελεύθερος. Το μεσημέρι μετάβαση στο αεροδρόμιο και ακολουθεί η πτήση μας της επιστροφής.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Αεροπορικά εισιτήρια - Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* - Πρωινά - Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα από πολυτελή πούλμαν - Ξεναγήσεις - Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα από έμπειρους ξεναγούς - Έμπειρο αρχηγό - Ομαδική ασφάλιση αστικής ευθύνης - Πληροφοριακά έντυπα ταξιδιού

Τιμή: € 459,00   

5. ΠΡΑΓΑ
Διάρκεια 4-5 ημέρες - Αναχώρηση: Κάθε Σάββατο
1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ
Συγκεντρωση στο αεροδρόμιο, χρόνος ελεύθερος στα duty free και πολύ πρωινή πτήση για Πράγα. Άφιξη, μετάβαση στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα: ΠΡΑΓΑ
Πρωινό και αμέσως μετά ακολουθεί η ξενάγηση της πόλης, που τόσο πολύ ύμνησε ο Γκαίτε. Θα θαυμάσουμε το επιβλητικό κάστρο Χρατσάνι (παλαιό ανάκτορο των βασιλέων της Βοημίας), τον Καθεδρικό Ναό, το Μοναστήρι Λορέττο, την αριστουργηματική πέτρινη γέφυρα του Καρόλου, το Εθνικό Θέατρο. Ελεύθερος χρόνος. Για το βράδι σας προτείνουμε έναν περίπατο στην παλιά συνοικία Μάλα Στράνα (πανέμορφα σπίτια και γραφικοί δρόμοι). Διανυκτέρευση.
3η ημέρα: ΠΡΑΓΑ (εκδρομή στο Κάρλοβι Βάρι)
Πρωινό. Η σημερινή μας εκδρομή θα μας φέρει στο Κάρλοβι Βάρι, κτισμένο κατα μήκος του ποταμού Τέμπλα, γνωστό λόγω των ιαματικών πηγών του με μοναδικές στον κόσμο ιδιότητες. Το 14ο αιώνα ανομάστηκε «βασιλή πόλη» από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο και καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής, όπως ο Μέγας Πέτρος, η Μαρία Θηρεσία, ο Γκαίτε, ο Σίλλερ, ο Μπάχ. Σήμερα είναι από τα γνωστότερα κέντρα υγείας και ανανέωσης στην κεντρική Ευρώπη. Για το βράδι προτείνουμε μια κρουαζιέρα στον ποταμό Μόλδοβα ή μια βραδιά θεάτρου ή ποιοτικής μουσικής. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα: ΠΡΑΓΑ (προαιρετική εκδρομή στα Κάστρα Βοημίας)
Πρωινό. Η σημερινή μας μέρα είναι αφιερωμένη σε διάφορες επισκέψεις στα μουσεία της πόλης. Σας προτείνουμε να δείτε την Εθνική πινακοθήκη, το Εθνικό Μουσείο, το Ιστορικό Μουσείο, το Εθνογραφικό Μουσείο. Θα μπορούσατε επίσης να πάτε στη Μάλα Στράνα, την παλιά πόλη με την αγορά, με το Δημαρχείο και την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου που θα σας εντυπωσιάσει με την απλότητα της. Επίσης σας προτείνουμε μια ημερήσια προαιρετική εκδρομή στα κάστρα Βοημίας.
5η ημέρα: ΠΡΑΓΑ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Μέρα ελεύθερη στην αγορά της πόλης, όπου θα βρείτε θαυμάσια κρύσταλλα, λινά, δίσκους μουσικής, πορσελάνες. Μετάβαση αργά το απόγευμα στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Αεροπορικά εισιτήρια - Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* - Πρωινά - Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα από πολυτελή πούλμαν - Ξεναγήσεις - Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα από έμπειρους ξεναγούς - Έμπειρο αρχηγό - Ομαδική ασφάλιση αστικής ευθύνης - Πληροφοριακά έντυπα ταξιδιού

Τιμή: € 499,00   

6. ΛΟΝΔΙΝΟ
Διάρκεια 4-5 ημέρες - Αναχώρηση: Κάθε Σάββατο
1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟ
Συγκεντρωση στο αεροδρόμιο, χρόνος ελεύθερος στα duty free και πτήση για Λονδίνο. Άφιξη, μετάβαση στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Στη συνέχεια σας προτείνουμε περίπατο στην καρδιά της πόλης, το Πικαντίλλι και στην πλατεία Τραφάλγκαρ, όπου δεσπόζει η στήλη και το άγαλμα του Ναύαρχου Νέλσωνα. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα: ΛΟΝΔΙΝΟ
Πρωινό και ακολουθεί η ξενάγηση της πόλης. Θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το Χάιντ Πάρκ, τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, το Κοινοβούλιο, το Μπίγκ Μπέν, το Αββαείο του Γουέστ Μίνστερ, την Ντάουνινγκ Στρήτ με την πρωθυπουργική κατοικία, το παλάτι Λάμπεθ, το χρηματιστήριο, την τράπεζα της Αγγλίας, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, τον Πύργο του Λονδίνου, τις γέφυρες του Πύργου, την Αψίδα της Marble Arch, το κομψό Mayfair, την πλατεία Τραφάλγκαρ με τη Στήλη του Νέλσωνα και την Εθνική Πινακοθήκη, το Πικαντίλι Σίρκους και θα κλείσουμε με μια επίσκεψη στο πασίγνωστο Βρετανικό Μουσείο, όπου θα θαυμάσετε μεταξύ των άλλων, τα ιδιαίτερης σημασίας για μας «Ελγίνεια». Το πρωινό μας θα κλείσει με μια επίσκεψη (προαιρετικά) στο γνωστό Μουσείο της madame Tussaud's με τα πείφημα κέρινα ομοιώματα. Το απόγευμα μπορείτε να συμμετάσχετε σε προαιρετική εκδρομή στο κάστρο του Ουίνσωρ, τη θερινή κατοικία της βασίλισσας της Αγγλίας. Για το βράδι σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε κάποια από τις φημισμένες παραστάσεις που πράγματι έχουν αφήσει εποχή. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα: ΛΟΝΔΙΝΟ (προαιρετική εκδρομή για Οξφόρδη, Στράτφορντ)
Πρωινό. Ξεκινάμε το πρωί για την Οξφόρδη. Εκεί θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα, όπως τα πολύ γνωστά πανεπιστήμια και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περπατήσουμε στα γραφικά στενά της πανέμορφης πόλης. Συνεχίζουμε για το Στράτφορντ, όπου θα επισκεφθούμε το σπίτι του Σαίξπηρ. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο Λονδίνο. Ελεύθερος χρόνος. Το βράδι προτείνουμε ένα παραδοσιακό δείπνο, στην China Town. Διανυκτέρευση.
4
η ημέρα: ΛΟΝΔΙΝΟ (Κρουαζιέρα στον Τάμεση, Γκρήνουιτς)
Πρωινό. Για τη συνέχεια η πρόταση μας περιλαμβάνει μια κρουαζιέρα στον Τάμεση, όπου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τις μελλοντικές εγκαταστάσεις του νέου Λονδίνου. Προχωρώντας προς τις εκβολές του Τάμεση, φτάνουμε στο Γκρήνουιτς. Θαυμάζοντας το πλοίο Cutty Shark, ξεκινάμε για το αστεροσκοπείο. Επίσκεψη στον πρώτο μεσημβρινό, και ξεκινάμε για την επιστροφή μας στο Λονδίνο, αφού χρησιμοποιήσουμε το υπέργειο νέο αυτόματο ηλεκτρονικό τραινάκι των Ντοκλαντς. Ελεύθερος χρόνος. Το βράδι ελάτε μαζί μας βόλτα στην πασίγνωστη πλατεία Πικαντίλλυ. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα: ΛΟΝΔΙΝΟ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινό. Μη παραλείψετε να απολαύσετε το παραδοσιακό λονδρέζικο τσάι, που αποτελεί must για κάθε καθαρόαιμο λονδρέζο. Χρόνος ελεύθερος για τις τελευταίες αγορές. Μετάβαση στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Αεροπορικά εισιτήρια - Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* - Πρωινά - Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα από πολυτελή πούλμαν - Ξεναγήσεις - Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα από έμπειρους ξεναγούς - Έμπειρο αρχηγό - Ομαδική ασφάλιση αστικής ευθύνης - Πληροφοριακά έντυπα ταξιδιού

Τιμή: € 419,00   

7. ΠΑΡΙΣΙ
Διάρκεια 4 ημέρες - Αναχώρηση: Κάθε Σάββατο
Διάρκεια 5 ημέρες - Αναχώρηση: Κάθε Τρίτη
1η ημέρα: ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ
Συγκεντρωση στο αεροδρόμιο, χρόνος ελεύθερος στα duty free και πτήση για την πανέμορφη «πόλη του φωτός». Άφιξη, μετάβαση και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Πρώτη γνωριμία με την πόλη και την Σαν Ελιζέ. Ελεύθεροι το απόγευμα για περίπατο στις «γραφικές γωνιές» της πόλης. Διανυκτέρευση.
2η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ (περιήγηση πόλης, Λούβρο)
Πρωινό. Στην πανοραμική μας περιήγηση θα δούμε και θα θαυμάσουμε πληθώρα από αριστουργήματα που συνθέτουν την πανέμορφη «πόλη του φωτός». Θα δούμε το νησάκι Λα Σιτέ, το Νομισματοκοπείο, τη Σχολή Καλών Τεχνών, τις φυλακές και το δικαστικό μέγαρο, την Παναγία των Παρισίων, την πλατεία και το θέατρο Σατελέ, την πλας Ντε Λα Κονκόρντ, με τον οβελίσκο του Λούξορ, το Γκράν και Πετίτ Παλαί, το Πάνθεον, το Τροκαντερό, το παλάτι Σαγιώ, το Μέγαρο των Απομάχων και τον πασίγνωστο Πύργο του Αϊφελ. Καταλήγουμε στο πασίγνωστο μουσείο του Λούβρου. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία, να θαυμάσουμε πλήθος από αξιοθέατα, όπως την Αφροδίτη της Μήλου, τη Νίκη της Σαμοθράκης, την Ελληνική πτέρυγα και την αίθουσα με τους πίνακες, όπου φαντάζει η μεγαλόπρεπη μορφή της Τζοκόντα. Το απόγευμα ελεύθεροι στην πλούσια αγορά της πόλης. Το βράδι σας προτείνουμε περίπατο στη γραφική συνοικία των Λατίνων. Διανυκτέρευση.
3η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ (Disney)
Πρωινό. Ξεκινάμε για τη Disney, το παραμυθένιο βασίλειο του Ντίσνεϋ. Περιπλανηθείτε στη Main Street, επισκεφθείτε τον Πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης, τη Σπηλιά των Πειρατών, τη χώρα του Πινόκιο και της Χιονάτης, ζήστε την περιπέτεια με τον Indiana Jones, μεταφερθείτε στο μέλλον με την Discovery Land και φωτογραφηθείτε με τους πασίγνωστους ήρωες του Disney. Επιστροφή το βράδυ. Διανυκτέρευση.
4η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ (Βερσαλλίες)
Πρωινό. Αναχώρηση για τα ανάκτορα των Βερσαλλιών (1661 - 1710). Θα θαυμάσετε τα πολυτελή διαμερίσματα (Λουδοβίκος και Αντουανέτα), την πασίγνωστη αίθουσα των κατόπτρων, και πληθώρα από αριστουργήματα που συνθέτουν το μεγαλείο του Γαλλικού κλασσικισμού. Ένας περίπατος στους μαγευτικούς κήπους (πάρκα, λίμνες, συντριβάνια) θα «ολοκληρώσει» τη μοναδικότητα των Βερσαλλιών. Επιστροφή στο Παρίσι. Ελεύθεροι για περίπατο ή περιπλάνηση στα αξιόλογα πολυκαταστήματα της πόλης. Το απόγευμα προαιρετική μίνι κρουαζιέρα στο μαγευτικό και χιλιοτραγουδισμένο Σηκουάνα. Για το βράδι σας προτείνουμε προαιρετικό περίπατο στη γραφική Μονμάρτη με τους υπαίθριους ζωγράφους και τη μοναδικότητα της περιοχής. Διανυκτέρευση.
5η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Πρωινό. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεση σας για τις τελευταίες αγορές και για επίσκεψη στα δεκάδες μουσεία της πόλης. Γεμάτοι από ευχάριστες αναμνήσεις, μετάβαση στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Αεροπορικά εισιτήρια - Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* - Πρωινά - Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα από πολυτελή πούλμαν - Ξεναγήσεις - Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα - Έμπειρο αρχηγό - Ομαδική ασφάλιση αστικής ευθύνης - Πληροφοριακά έντυπα ταξιδιού

Τιμή: € 529,00   


TOUR WORLD
Ιωάννης Δασκαλόπουλος
28ης Οκτωβρίου 17 - Ιωάννινα [έναντι ΟΤΕ, εντός στοάς]
Τηλ. & Fax 26510.29667
Κινητό: 6944 287202
E-mail: info@daskalopoulos-travel.com

Αρχική σελίδα | Επιχείρηση - Περιοχή |Αεροπορικά εισιτήρια
Ναυτιλιακά - Ξενοδοχεία | Συνέδρια - Παραθερισμοί |Εκδρομές
Εξειδικαυμένες τουριστικές υπηρεσίες|Κρατήσεις & Επικοινωνία
Τιμοκατάλογος τουριστ. λεωφορείων | Προσφορές

Page design and web hosting by Alfastar Hellas
Copyright © 2001-2013
Alfastar Hellas